April 2012 Ny hemsida

Om du har svårt att läsa det här nyhetsbrevet Klicka här

 s u r o l l e

 

NY hemsida!

Skarmklipp--Hemsida För många kommer det som en överraskning med ny hemsidelayout. Visst den röda färgen var härlig och fin, men den förtog bildernas kraft och energi. Nu känns sidan renare med tydligare navigation.

Nytt är vinjetten UTSMYCKNINGAR Eftersom många har haft svårt hitta till de offentliga arbeten jag utför till kommun, landsting och kyrka på den gamla hemsidan har jag nu samlat dem under en gemensam vinjett.

Givetvis finns det också en ny blogg om LITTfesten i Umeå i mars. Välkomna in och surfa runt!

KURSER

Sommarens kurser blir framförallt på Sätergläntan. Vi slöjdar för köket veckan innan midsommar och skär mönster första veckan i augusti. Dessutom är en täljkurs inplanerad 6 -10 augusti på Martingården i Överkalix. Inspirationskällorna är nära i en av Sveriges finaste hembygdsgårdar. Först till kvarn...

 

Ny BOK & Utställningar

För er som följer mig på Twitter är det väl ingen hemlighet att det kommer en ny bok till sommaren. Den kommer att heta "Tälj för kök och trädgård!" och  är en instruktionsbok med olika slöjdprojekt att genomföra. Om tryckningen går som det ska räknar vi med att den är ute i handeln till öppnandet av Hemslöjden 100 år på Liljevalchs konsthall i Stockholm 6 juni. Givetvis kommer ni att kunna beställa boken på hemsidan i maj.
På Liljevalchs kommer jag också att medverka med ett tiotal unika stolar, rosa skedar och en stor vrilskål med blomrankor.

Ett tips:
Den 22 april ställer jag och Ebba von Wachenfeldt ut våra grejer på Skeppsta hytta. Utställningen heter "Träsvag & Glasglad" och står till den 20 juni. Välkomna!

Allt gott slöjdvänner!

Jögge Sundqvist

 

 

Vill du inte längre få mitt nyhetsbrev?
Copyright © 2012 s u r o l l e. Alla rättigheter reserverade